Avusta

Esitelty kuva Avusta 665x435 - Avusta

Pidätkö kirjoittamisesta? Oletko kokenut uhkapeluri, ja tarvitset hieman lisärahaa? Sitten saattaisit haluta harkita tiimiimme liittymistä.

Etsimme aina tuoreita ääniä liittymään tiimiimme laajentamaan tietämystämme ja sisältöämme. Jos tämä on jotakin, josta saattaisit olla kiinnostunut, sinun kannattaisi avustaa Europe in 8 Bits -blogia.

Vaikka meillä on jo monia vieraskirjoittajia, tarvitsemme aina tuoretta materiaalia. Emme ole kovin pikkutarkkoja mitä tulee yksityiskohtiin, mutta sinun tulisi noudattaa joitakin vaatimuksia.

Ohjeet

Sivukuva Avusta Ohjeet - Avusta

Artikkelisi tulisi liittyä kasinoihin ja uhkapelaamiseen. Sinua kannustetaan käyttämään ääntäsi ja pitämään työ kevyenä ja viihdyttävänä. Artikkelien ei tulisi ylittää 500 sanaa ja ne tulisi oikolukea ja tarkistaa ennen lähettämistä.

Edut

Sivukuva Avusta Edut - Avusta

Kaikkia vieraskirjoittajamme huomioidaan heidän julkaisemissaan töissä. Jokaisen julkaisemamme sivun alla on myös elämänkertasi. Kaikki työt maksetaan sovitun maksun mukaisesti.

Prosessi

Sivukuva Avusta Prosessi - Avusta

Kaikki työt tulee lähettää sähköpostiosoitteeseen, joka annetaan tällä sivulla. Kun ne on vastaanotettu, työ tarkistetaan ja arvioidaan. Koska vastaanotamme kymmeniä töitä, prosessi voi viedä 2-4 viikkoa.

Lähetä työsi osoitteeseen taylor@europein8bits.com heti, kun olet oikolukenut ja tarkistanut työsi. Otamme sinuun yhteyttä heti, kun olemme suorittaneet arviointiprosessin.

Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää avustusmahdollisuuksista Europe in 8 Bitillä. Yksi kirjoittajista auttaa sinua mielellään ja nopeuttaa prosessia.

Toivotamme tervetulleeksi myös minkä vain lahjoituksen, jonka haluat tehdä blogiimme. Tämä auttaa meitä jatkamaan ajan tasalla olevien uutisartikkelien julkaisemista.

Kuinka lahjoittaa

Sivukuva Avusta Kuinka lahjoittaa - Avusta

Jos haluaisit tukea meitä pitämään pelureita ajan tasalla, voit lahjoittaa blogiimme! Yksinkertaisesti ota yhteen kirjoittajaamme yhteyttä. Annamme sinulle sitten enemmän tietoa siitä, miten voit lahjoittaa.