Rei’ittimet – miksi ne ovat niin tärkeitä?

Jos teet itse henkilökortit, sinulla on oltava korttipaikka. Rei’itysten avulla tehdään henkilökorttiin reikä tai paikka, jotta ne voidaan kiinnittää laitteistoon, jolla ne kiinnitetään vaatteisiisi, vyöhön jne. Tarvitset tämän laitteen, jotta kortit näyttävät ammattimaisilta. Se myös estää korttia halkeamasta, koska minkä tahansa muun menetelmän käyttäminen korttipaikan tekemiseen halkeaisi ja halkaisisi kortin.

Näillä laitteilla voidaan tehdä erikokoisia paikkoja minkä tahansa kokoiselle tunnukselle. Tietenkin käytössäsi olevan kolikkokoneen tyyppi määrittää, mitä vaihtoehtoja sinulla on kolikkopelin koon ja muodon suhteen. Jokainen laite on suunniteltu tietyillä ominaisuuksilla, joita käytetään erityyppisissä merkeissä.

Korttileivien tyypit

Henkilökorteille suunniteltuja lyöntejä on useita eri tyylejä. Esimerkiksi jotkut korttirei’ityskoneet on suunniteltu pyöristämään kulmia, joita tarvitaan moniin tyyleihin, toiset tekevät pyöreitä reikiä ja toiset koloja. Alla on neljä pääasiallista saatavilla olevaa lyöntityyppiä sekä lyhyt kuvaus niistä.

·Table top rei’itys – Pöytälevyn rei’itystyyppi on paras valinta, jos tarvitset sitä usein. Asetat sen tarvitsemasi koon mukaan, mikä riippuu käyttämäsi tunnuksen tyypistä.

·Kädessä pidettävä rei’itys – Kädessä pidettävä rei’itys on yksinkertaisin käyttää. Se on paras vaihtoehto, kun joudut käyttämään tämäntyyppistä laitetta satunnaisesti.

· Nitojan rei’itys – Nitojatyyliä käytetään enimmäkseen toimistotyyppisissä työympäristöissä. Voit ostaa kevyitä tai raskaita malleja riippuen siitä, kuinka usein sinun on käytettävä tämän tyyppistä laitetta.

·Sähköinen rei’itys – Yritykselle, joka käyttää erikokoisia henkilötunnuksia tai käyttää niitä usein, sähköinen rei’itys on loistava vaihtoehto. Sinun tarvitsee vain asettaa säätimet ja kone hoitaa loput.

Jokaisella yllä luetellulla rei’itystyypillä on eri tyylejä ja kokoja, joten sinulla on useita vaihtoehtoja, joista valita, kun olet päättänyt tarvitsemasi tyypin.

Perustiedot

Rei’ityskone on nerokas laite, joka viimeisteli henkilökortin ja auttoi tekemään niistä yhtä suosittuja kuin ne ovat. Miten muuten sinulla olisi kaikki eri vaihtoehdot kiinnittää ne vaatteisiisi, kaulanauhaan, vyöhön ja niin edelleen? Ilman tätä laitetta sinun pitäisi säilyttää henkilöllisyystodistus taskussasi, lompakossasi tai laukussasi. Se vaikeuttaisi turvatarkastusten tekemistä, ja työntekijät viettäisivät enemmän aikaa pelleillen etsiessään merkkiään, kun he sitä tarvitsevat.Nämä laitteet ovat edullisia ja helppokäyttöisiä. Jokaisella yrityksellä, joka haluaa tehdä oman henkilöllisyystodistuksensa, on oltava sellainen, ennen kuin se voi toimittaa työntekijöilleen ammattikortteja yrityksensä edustamiseksi. Ei ole epäilystäkään siitä, että kolikkopelit ovat jokaisen niistä maksamasi pennin arvoisia, ja niillä on varmasti vaikutusta. Ilman niitä henkilöllisyystodistus ei olisi sama.

You may also like