50 Lions-kolikkopeliä – Saatavilla nyt verkossa

50 Lions Slot on suosittu kolikkopeli, jonka australialainen “Aristocrat”-niminen yritys kehitti jo vuonna 2003. 50 Lions Slotsista tuli nopeasti maailmanlaajuinen menestys, ja se on nyt saatavilla verkossa pelataksesi ilmaiseksi tai oikealla rahalla.

Tässä massiivisessa 50 voittolinjan kolikkopelissä on kolme käteispyörittävää bonussymbolia, ilmaispyöräytysbonuspeli, yli 2 000 voittoyhdistelmää ja Gamble-ominaisuus, jotka lisäävät voittojasi entisestään.

50 Lions Slot on 5 rullan pennipeli, mikä tarkoittaa, että vaikka tämän pelin kolikot ovat eriarvoisia, voit lyödä vetoa jopa 1 eurolla.

Jokainen tämän pelin hyvitys kattaa kaksi voittolinjaa, toisin kuin yksi, mikä yleensä tapahtuu. Tämän perusteella sinun tarvitsee vain panostaa 5,00 krediittiä (puntaa tai dollaria) kattaaksesi kaikki 50 riviä.

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus 50 Lions Slotsissa on, että jokaisella kiekolla on neljä erilaista bonussymbolia, mikä antaa sinulle yhteensä 20 bonussymbolia ja siten enemmän voittomahdollisuuksia.

Bonussymbolit

Leijonabonussymboli on se, joka maksaa eniten tässä pelissä. Kun pelaat 50 Lions-kolikkopeliä, huomaat, että tämä bonussymboli näkyy melko usein ja voi lisätä voittojasi vakavasti.

Timanttibonussymboli maksaa suurimman kiinteän jättipotin Leijonasymbolin jälkeen. Timanttibonus käynnistyy aina, kun saat yhden näistä bonussymboleista voittolinjalle.

Arvokkaat pelikorttisymbolit (A,K,Q) ovat olennaisesti osa bonussymboleja tässä pelissä ja niitä voidaan käyttää myös voittolinjojen täydentämiseen.

Kukkabonussymboli on scatter-symboli tässä pelissä ja se käynnistää 50 Lions Free Spins -bonuspelin. Ilmaispyöräytyskierroksen aktivoimiseksi sinun on laskettava vähintään kolme kukkasymbolia kolmelle ensimmäiselle rullalle.

Kun ilmaispyöräytyspeli on aktivoitu, saat yhteensä 10 ilmaiskierrosta. Nämä ilmaispyöräytykset pelataan automaattisesti, ja keloille lisätään ylimääräinen wild-symboli tämän bonuspelin aikana.

50 Lionin ilmaispyöräytyspeli

50 Lionin ilmaiskierrosbonuspeli aktivoituu, kun vähintään 3 kukkasymbolia näkyy rullilla 1, 2 ja 3. Ilmaispyöräytykset pelataan automaattisesti kolikkopelissä ja tämän pelin aikana rullille lisätään timanttibonussymboleja, jotka antavat sinulla on enemmän mahdollisuuksia rakentaa voittolinjoja.

Gamble-ominaisuus

50 Lions Slotsissa on myös ominaisuus nimeltä “Gamble”. Tämä painike on aina läsnä pelissä, mutta se on käytettävissä vasta, kun olet voittanut kiekoilla.

Jokaisen rullien voiton jälkeen sinulla on mahdollisuus ottaa tämä voitto ja pelata sitä sivupelissä. Sivupeli on pohjimmiltaan Hi-Lo-peli, jossa sinulle esitetään yksi pelikortti alaspäin. Voit pelata punaisella/mustalla kortilla tai panostaa pukuun.

Tietenkin Puku-vedonlyönnillä panoksellesi on korkeampi tuotto, mutta vedonlyönti värillä tarjoaa 50:50 voittomahdollisuudet ja hyvän mahdollisuuden moninkertaistaa voittosi.

Kaikki onnistuneet Color-vedot tuplaavat panoksesi, ja jos lyöt onnistuneesti Suitille, panoksesi nelinkertaistuu!

You may also like